30تیر 1399

0


0

فیلترتلگرام

فیلترتلگرام

پس از اختلالات ایجاد شده برای استفاده از وایبر و لاین، توجه مردم  به سمت پیام‌رسان تلگرام جلب شد. از جمله عللی که باعث این امر شد، می‌توان به سرعت و امنیت بالای این پیام‌رسان اشاره کرد به علاوه اینکه امکان انتقال گروه‌ها از نرم‌افزارهای قدیمی به این نرم‌افزار با استفاده از لینک‌های دعوت وجود داشت. اضافه بر این در این پیام رسان، محدودیت تعداد عضوگیری در گروه‌ها، از ۵۰ عضو در وایبر به ۲۰۰۰۰۰ عضو افزایش می‌یافت و امکان تبادل فایل‌ها با حجم بینهایت ممکن بود.

 بارها بحث فیلترینگ تلگرام را مورد بررسی قرار داده اند و همواره محدودیت‌هایی را برای دسترسی کاربران به آن اعمال کرده‌اند به گونه‌ای که دسترسی کاربران به این پیام‌رسان همواره با اختلالات جدی مواجه می‌شده‌است.

تجربه دو بار فیلتر شدن تلگرام نشان می‌دهد کاربران نه به پیام‌رسان‌های خارجی مانند واتس‌اپ مهاجرت کردند و نه مشتری پیام‌رسان‌های داخلی مانند سروش شدند، بلکه در جستجوی فیلترشکن بوده‌اند در نظرسنجی ای که در توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان  انجام شد، مشخص شد که علی‌رغم فشار گسترده برای مجبور کردن مردم به استفاده از پیام رسان‌های داخلی به جای تلگرام، باز هم اکثریت کاربران از این پیام رسان استفاده می‌کنند. طبق این نظرسنجی، ۶۲٫۵ درصد از پاسخگویان اعلام کردند قبل از فیلتر تلگرام از این پیام‌رسان استفاده می‌کردند و در مهر ماه ۱۳۹۷، ۴۷٫۳ درصد از کل پاسخگویان اعلام کرده‌اند همچنان از تلگرام استفاده می‌کنندبه خرداد ماه . نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان در اسفند ماه ۹۷، ۷۱ درصد جوانان ۱۸ تا ۲۹ ساله از تلگرام استفاده می‌کنند.

دیدگاهها (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.